Favorieten aanmaken en beheren

1. Let op, deze functionaliteit is enkel toegankelijk als u aangemeld bent.

2. Wanneer u aangemeld bent kan u uw meest geraadpleegde wetteksten aanduiden als favoriet.

3. Wanneer u bijvoorbeeld artikel 2.1.1. in VLAREM II veel raadpleegt, kan u via het menu “Extra” achter dit artikel kiezen voor de actie “Maak favoriet”.

4. Het artikel verschijnt nu in het blokje “Favorieten” aan de rechterkant.

5. Vanaf nu kan u via deze link onmiddellijk het artikel raadplegen. Op deze manier hoeft u niet steeds de volledige boomstructuur van het boek te doorlopen om de wettekst te raadplegen.

6. Als u klikt op de link “Beheer favorieten...” krijgt u een overzicht van al uw favorieten te zien.

7. U kan de volgorde van de favorieten zelf bepalen. Beweeg hiervoor met de muis over het icoontje voor een favoriet en versleep de lijn terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt.

8. Via de link “e-mailnotificatie” kan u een favoriet opvolgen via e-mail. Wanneer u bijvoorbeeld Artikel 2.1.1. in VLAREM II volgt, zal u een melding ontvangen via e-mail van zodra de tekst in dit artikel gewijzigd is.

9. Klik op het vinkje om de meldingen via e-mail stop te zetten.

10. Via het potloodicoon kan u de titel van een favoriet wijzigen. Nadat u de naam van de favoriet hebt aangepast in het tekstvak klikt u op  om de wijziging door te voeren.

12. Tot slot kan u ook favorieten verwijderen met de knop “Verwijderen”.

13. Alle wijzigingen die u op deze pagina doorvoert zullen ook in het blokje “Favorieten” aan de rechterkant zichtbaar zijn.