Mijn Navigator personaliseren

1. Meld u aan met uw e-mailadres en paswoord via de link “Aanmelden” in het menu rechtsboven.

2. Nadat u aangemeld bent, wordt u doorverwezen naar uw gepersonaliseerde startpagina “Mijn wetboeken”. Merk op dat deze pagina voorlopig nog geen boeken bevat.

3. Open nu de bibliotheek via “Wetgeving” bovenaan.

4. Hier krijgt u een overzicht van alle boeken te zien. Deze lijst bevat bijna 600 boeken.

5. M.b.v. het zoekveld bovenaan kan u de boekenlijst filteren. U kan bijvoorbeeld zoeken op het woord “vlarem”. Let op, deze functie zoekt enkel in de titel en de omschrijving van een boek. Wanneer u door de volledige inhoud van boeken wil zoeken, moet u gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie bovenaan.

6. Om te verfijnen kan u ook gebruik maken van het keuzemenu aan de linkerkant.

7. Als u bijvoorbeeld het type wetgeving wil beperken tot omzendbrieven klikt u op de “Alle opties deselecteren”. Vervolgens kan u “omzendbrieven” aanvinken. Nu worden alle omzendbrieven in verband met “Vlarem” getoond.

8. Wanneer u ook “Besluiten vlaamse regering” aanvinkt, zullen zowel omzendbrieven als besluiten van de Vlaamse regering getoond worden in het overzicht aan de rechterkant.

9. U kan op dezelfde manier filteren op thema en op toepassingsgebied. Alle filters zijn bovendien combineerbaar.

10. U kan nu de gewenste boeken toevoegen aan uw persoonlijke navigatorpagina m.b.v. de link “Toevoegen aan mijn navigator”.

11. De geselecteerde boeken zullen nu verschijnen onder “Mijn wetboeken”. Op deze manier kan u een gepersonaliseerd overzicht maken van de boeken die voor u relevant zijn en hoeft u niet steeds de volledige bibliotheek te doorzoeken.

12. U kan de volgorde van de boeken op deze pagina zelf bepalen. Beweeg hiervoor met de muis over de afbeelding van een boek en versleep het boek terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt.

13. Ten slotte is het ook mogelijk om een boek te verwijderen uit uw persoonlijke navigatorpagina door te klikken op “Verwijderen uit mijn navigator”.

14. Enkele andere extra functionaliteiten van “Mijn navigator” worden toegelicht in de overige helppagina’s.