Rubriek45. VOEDINGS- EN GENOTMIDDELENINDUSTRIE (opslag, bewerking of verwerking van dierlijke en plantaardige producten)

[...]

Rubriek45.1. Slachthuizen

[...]

Rubriek45.2. Smelterijen van voedingsvetten

[...]

Rubriek45.3. Bereiden van voedingsvetten van plantaardige of dierlijke oorsprong

[...]

Rubriek45.4. Behandelen van andere producten van dierlijke oorsprong

[...]

Rubriek45.5. Visverwerking

[...]

Rubriek45.6. Bewerken en verwerken van zuivelproducten

[...]

Rubriek45.7. Zetmeel en zetmeelderivatenfabrieken

[...]

Rubriek45.8. Bereiden van voedingsproducten op basis van plantaardige melen, suiker of cacao

[...]

Rubriek45.9. Vervaardigen en raffineren van suiker en bietenrasperijen

[...]

Rubriek45.10. Specerijen en voedingsextracten

[...]

Rubriek45.11. Branderijen voor koffie of cichorei

[...]

Rubriek45.12. Bereiden van confituren, suikerwaren, siropen, jam of gelei

[...]

Rubriek45.13. Groenten, vruchten, granen en zaden

[...]

Rubriek45.14. Opslagplaatsen voor granen en groenvoeders

[...]

Rubriek45.15. Azijn

[...]

Rubriek45.16. Fabricage van levensmiddelen of voeder

[...]

Rubriek45.17. Inrichtingen uit de voedings- en genotmiddelenindustrie

[...]

Rubriek45.18. Dierlijke bijproducten

[...]